impro turbo | Impro Circle

impro turbo - persoonlijke begeleiding bij de online cursussen van impro Circle

Herken je dit?

Het voordeel van een online cursus is de enorme flexibiliteit. Je kunt leren waar, wanneer en zo lang als jij wilt. Je kunt video's pauzeren en net zo vaak terugkijken totdat je het helemaal snapt. Ook is het goedkoop en veilig... 

Maar voor een online cursus moet je wel discipline hebben. Het is dan wel zo fijn als je een stok achter de deur hebt, dat je bij iemand terecht kan als je vragen hebt. Of dat iemand het eventjes voordoet, zodat je weer verder kan. Of dat je gecoacht wordt om het systematisch aan te pakken, zodat je het maximale uit jezelf haalt. De oplossing? Impro Turbo!

 

Wat is impro turbo?

Met impro turbo haal je het meeste uit de online cursussen van impro Circle. Het is een hybride lesvorm ('blended learning') waarin je het gemak van een online cursus combineert met de kracht van persoonlijke begeleiding.

De tweewekelijkse inspiratiesessie kun je zien als een online spreekuur voor al je vragen. Tijdelijk krijg je er als BONUS een maandelijkse 1 op 1 les van 30 minuten GRATIS bij!

voordelen

dit is wat je krijgt

Profteer nu nog van de introductieprijs

3 maanden

49
per maand

6 maanden

197
bij betaling in één keer

6 maanden

39
per maand

Hoe werkt het?

  • Je kunt alleen meedoen als je een online cursus van impro Circle volgt. Heb je die niet, overleg dan even welke cursus voor jou geschikt is. Stuur dan eventjes een mail naar info@improcircle.nl

  • De groepscall is iedere tweede en vierde zaterdag van de maand van 16.00 - 17.30 uur. In overleg kan hiervan worden afgeweken.

  • Je stuurt jouw vraag waarop je feedback wilt uiterlijk op donderdag voorafgaand aan de groepscall in

  • Je kunt een opname, video, of uitgeschreven solo insturen

  • Je instrument maakt niet uit

  • De groepscall vindt plaats via ZOOM

  • Je abonnement gaat in op de eerste van de maand en stopt automatisch. Je kunt natuurlijk altijd verlengen als je dat wilt 

Ja maar ...

Kom ik wel genoeg aan bod?

Op de opdrachten die je instuurt, krijg je altijd feedback tijdens de inspiratiesessie. Mocht de tijd tekort zijn, dan krijg je later persoonlijk feedback. Het is ook leerzaam om de vragen van anderen te horen. Wil je echt maatwerk dan kun je altijd nog een privéles pakket kiezen.   

Ik ben niet zo handig met computers, kan ik toch meedoen?

Om de Q&A sessies te kunnen volgen moet je ZOOM installeren op je computer, tablet, of telefoon. Voor iedere sessie ontvang je een link. Als je op die link klikt, kom je automatisch in het 'digitale klaslokaal'. Bij je aanmelding krijg je een uitgebreide instructie hoe het werkt. Kom je er toch niet uit, neem dan even contact op, we helpen je graag. 

Als ik een keer niet kan, wat dan?

Alle Q&A sessies worden opgenomen en kun je later terugkijken wanneer het jou uitkomt.

Wat is het niveau van de andere muzikanten? 

Omdat 'impro turbo' pas net begonnen is, is er voorlopig maar één groep. Verrassend genoeg hebben de muzikanten die dit doen vaak een vergelijkbaar niveau. Als blijkt dat het niveau te ver uit elkaar ligt, of als het aantal deelnemers te groot wordt voor één groep, worden er meer groepen gemaakt.

Is ZOOM wel veilig? 

Begin 2020 waren er problemen met de beveiliging van de privacy van ZOOM gebruikers. ZOOM heeft dit opgelost en sindsdien zijn er geen problemen meer geweest.

Ook meedoen?

Ik heb ontzettend veel zin om je verder te helpen met improviseren... ik weet hoe ontzettend vervullend en leuk het is om je eigen muziek te kunnen spelen. Doe je ook mee? Jouw resultaat is ook mijn resultaat, dus je krijgt van mij alle aandacht die je verdient! Wij de techniek en de inhoud, jij de mooie noten! Deal?

Meer weten? Stuur dan even een mail.

Werner Janssen - impro Circle

Scroll naar top